loading

OPEL Service Favorit e cel mai nou Program de fidelizare a posesorilor de Opel.


Programul presupune acordarea unor reduceri din preţul pieselor originale şi din cel al manoperei în fiecare Service Opel participant în acest Program.

În secţiunea Dealeri Participanţi veţi găsi detalii despre datele de contact ale Dealerilor cărora vă puteţi adresa pentru a primi aceste reduceri.

După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de Producător îţi recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul autorizat. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de Producător care vor avea expertiza necesară pentru a te ajuta în operaţiunile pe care vrei să le efectuezi.

Pentru ca maşina ta să îţi ofere aceeasi siguranţă şi confort în utilizarea zilnică are nevoie de verificări periodice, cel puţin o dată pe an, şi de lucrări de mentenaţă. Folosirea pieselor originale şi a personalului calificat din Service-ul Opel poate asigura o bună funcţionare a maşinii după trecerea anilor.


Astfel, în funcție de vârsta mașinii ai urmatoarele beneficii:

  • Pentru maşini cu vârsta între 2 – 4 ani ai o reducere de 10% la toate piesele* originale și manoperă
  • Pentru maşini cu vârsta peste 4 ani ai o reducere 20% la toate piesele* originale și manoperă


Reducerea la píesele originale se acordă din Preţul Recomandat de Vânzare la Client oferit de Opel în Romania.

Reducerea la manoperă se acorda din preţul de listă pe care fiecare Dealer îl are afişat în Recepţia Service.

Tot ce aveţi de făcut este să contactaţi una dintre locatiile Radacini Motors din Bucuresti, Brasov, Braila, Constanta si Galati. Puteti folosi formularul de contact disponibil pe site in sectiunea “Contact” sau numarul de telefon Relatii Clienti: +4021 322 66 46.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================